Laden...

SERVICE

Verzending
Producten worden op de dag van bestelling  tot 15.00 uur  dezelfde dag nog verzonden via PostNL. (met uitzondering van zaterdag en zondag)

Bent u niet thuis?

PostNL - pakket afhalen
Indien u en uw buren niet thuis zijn en u uw pakket niet heeft kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending afhalen op één van de PostNL service kantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitimeren.

Bezorgen ander adres:

Tijdens de bestelling heeft u de mogelijkheid om een factuuradres en verzendadres op te geven.

Verzendkosten
Bij een bestelling binnen de Benelux worden er bij een bestelling van meer dan € 75,-  geen verzendkosten berekend. Bij een bestelling beneden de € 75,- wordt er € 7,50 in rekening gebracht. Buiten de Benelux wordt er € 25,- verzendkosten berekend.

Foutieve levering
Bij klachten over kwaliteit of foutieve levering van het product, zijn de verzendkosten van retourneren  voor Paul Company.
In ons magazijn proberen zij zo zorgvuldig mogelijk uw bestelling bij elkaar te zoeken. Het kan desondanks voorkomen dat wij perongeluk een artikel met de verkeerde maat of kleur naar u hebben verzonden.
Als u een nieuwe bestelling plaatst om uw verkeerde artikel(en) te vervangen, houdt u er dan ook rekening mee dat u de nieuwe bestelling ook vooraf dient te betalen. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen.
Via de betaalwijzen Vooruitbetaling, Creditcard, iDeal en Paypal betaalt u in eerste instantie twee keer. Na ontvangst van uw retourzending krijgt u binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening gestort.

Overige vragen
Heeft u andere vragen dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur te bereiken op:
 +31 (0) 492 543838.

Alle vragen zijn welkom en wij staan u graag te woord!

Algemene voorwaarden

 Download PDF